KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Darmowy autorski audiobook dla dzieci o tematyce ekologicznej "Owca Ola Bohaterką Pola"

W tym wyjątkowym czasie powszechnej kwarantanny chcielibyśmy podzielić się z Państwem darmowym autorskim audiobookiem dla dzieci o tematyce ekologicznej pt. „Owca Ola Bohaterką Pola”.
Nasze słuchowisko to teatr wyobraźni - można przenieść się w bajkowy świat nie ruszając się z domu.
Zapraszamy do przekazywania bajki dalej. Audiobook można odsłuchać poniżej:

Link do audiobooka: https://youtu.be/o7ITdA3PZOw
Audiobook można udostępniać na Facebooku, na stronie internetowej i w innych mediach społecznościowych – niech najmłodsi skorzystają, a kultura i edukacja wciąż działa!
Kolejna nasza propozycja dla dzieci to audiobook na podstawie hitu książkowego Grzegorza Kasdepke: https://www.youtube.com/watch?v=SX2IOQ5aGXk
Na naszym Youtube będą pojawiać się kolejne propozycje do słuchania dla dzieci - zapraszamy do śledzenia naszego profilu na fb:Teatr Kultureska na facebooku
Życzymy zdrowia!
Pozdrawiamy,
Zespół Teatru Kultureska z Krakowa