KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla rodziców

 

 

Zapraszamy do przedszkola od 1 września br. według "Harmonogramu przyprowadzania dziecka do przedszkola"- (patrz treść poniżej w newsy).

Pracujemy w warunkach reżimu sanitarnego wg wytycznych GIS oraz procedury bezpieczeństwa Przedszkola Miejskiego Nr 3 w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem Covid-19. Prosimy o zapoznanie się z zamieszczonymi dokumentami oraz pobraniem niektórych z nich,celem uzupełnienia i przyniesienia do przedszkola w dniu 1 września.

Zapraszamy na zebrania grupowe,które odbędą się według "Harmonogramu zebrań". W zebraniu może uczestniczyć tylko jeden rodzic/opiekun dziecka (patrz treść poniżej w newsy).

 

Pliki do pobrania:

OŚWIADCZENIE RODZICA  - dokument należy przynieść do przedszkola pierwszego dnia uczęszczania dziecka

ANKIETA DLA RODZICA - dokument należy przynieść do przedszkola pierwszego dnia uczęszczania dziecka

INFORMACJA BURMISTRZA MIASTA OZORKOWA - informacja Burmistrza Miasta Ozorkowa do zapoznania się

wytyczne-przeciwepidemiczne-glownego-inspektora-sanitarnego-z-25-sierpnia-2020-r-dla-przedszkoli - aktualizacja wytycznych GIS dla przedszkoli z dnia 25.08.2020r.

Wytyczne-przeciwepidemiczne-glownego-inspektora-sanitarnego-dla-przedszkoli-oddzialow-przedszkolnych-w-szkole-podstawowej-i-innych-form-wychowania-przedszkolnego-oraz-instytucji-opieki-nad-dziecmi-w-wieku-do-lat-3---v-aktualizacja -aktualizacja wytycznych GIS z dnia 19.11.2020r.

 

 

 

 

 

 

 

 

Obowiązek noszenia maseczek w przestrzeni publicznej od 10.10.2020 r.

Zapraszamy rodziców na zebrania grupowe według następującego harmonogramu.Rozpoczęcie zebrania w każdej grupie o godz. 16.00.W zebraniu uczestniczy jeden rodzic dziecka. wtorek 1.09. grupa I i VI środa 2.09. grupa III i IV czwartek 3.09 grupa II i V piątek 4.09 grupa VII...

Został opracowany na podstawie zadeklarowanych przez rodziców godzin pobytu dziecka w placówce,  w Karcie zapisu dziecka do przedszkola.  W CELU UNIKNIĘCIA KUMULACJI OSÓB PRZEBYWAJĄCYCH W SZATNI Z DZIECKIEM RODZICE ZOBOWIĄZNANI SĄ DO PRZESTRZEGANIA ZADEKLAROWANYCH GODZIN! ,np jeżeli ro...

Rady i wskazówki na temat adaptacji dzieci 3-letnich do przedszkola.

Ankieta dla rodziców.Dokument należy przynieść do przedszkola pierwszego dnia uczęszczania dziecka do przedszkola.