KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Króliczki

Grupa VI 6-latki pracuje w godz.8.00-17.00
Nauczycielki -  Monika Kałużna, Magdalena Pisera
Woźna oddziałowa - Anna Czerwińska

 

Tematyka globalna na styczeń:

  1. Co można robić zimą?.
  2. Zimowe mistrzostwa sportowe.
  3. Dzień Babci i Dziadka.
  4. Plany na Nowy rok.

Konsultacje : pierwszy wtorek miesiąca w godz. 16.00-17.00

 

 


 

Spotkanie z Mikołajem.

"Mikołaju, Mikołaju,przybądź z dalekiego kraju.Grzeczne dzieci cię witają,a niegrzeczne przepraszają."

Światowy Dzień Pluszowego Misia.

Dzień ten obchodzony jest 25 listopada, nie jest to przypadkowa data. Tego dnia przypada rocznica powstania tej maskotki. Mało kto wie, że pluszowy miś to zabawka symbol z niezwykłą historią. Kto ciekaw, proszę zapytać swoich Króliczków.

"Szanuj, kochaj, chroń" - obchody Święta Niepodległości.

"Powiewa flaga,gdy wiatr się zerwie.A na tej fladze biel jest i czerwień.Czerwień to miłość,biel - serce czyste.Piękne są nasze barwy ojczyste."

Urodziny Patryka.

Jeszcze raz , wszystkiego najlepszego.

Urodzinki Fabiana

Urodziny Fabianka. Wszystkiego najlepszego.