KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

zbiórka żwyności dla psiaków ze schroniska Medeor w Zgierzu

W dzisiejszym świecie wszyscy jesteśmy zabiegani, to czasem nie pozwala dostrzec potrzebujących. W naszym przedszkolu chcieliśmy, aby dzieci uczyły się odpowiedzialności, by były wrażliwe na los innych. Do schroniska Medeor w Zgierzu przybywa mnóstwo zwierząt porzuconych przez właścicieli. Podjęliśmy więc działa...

08.11.2019 Akcja przedszkolaków

W ramach akcji: " Szkoła do hymnu" zorganizowaliśmy wspólne odśpiewanie "Mazurka Dąbrowskiego" o godzinie 11:11...

Bajkowe podchody

W ramach realizacji projektu „Magiczna moc bajek” 24 października najmłodsze grupy przedszkolaków tj. I, II, i III wzięły udział w podchodach zorganizowanych na terenie naszej placówki.  Motywem przewodnim była bajka pt.: „Kopciuszek”.Dzieci podążając za strzałkami miały odn...

pasowanie na przedszkolaka

Pasowanie na przedszkolaka to wyjątkowa uroczystość, która w Chatce Puchatce odbyła się 22.10.2019. Od samego rana trwały przygotowania, a w sali gromadzili się goście. Uroczystość rozpoczęła Pani Dyrektor Małgorzata Rajska. Mali artyści zaprezentowali przygotowane tańce, piosenki oraz wierszyki. Dla większości ...