KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Tygryski

Link do materiałów dla 3-4-latków

Aktywność tygrysków w tygodniu 25.03 - 31.03

Informacje zwrotne od rodziców w postaci zdjęć.

Uczymy się angielskiego

Materiał do nauki języka angielskiego na kwiecień.

Opowiadanie

23.03.2020

Opowiadanie

23.03.2020

Powitanie wiosnyWiosna ostrożnie rozgląda się po świecie, Czy też nie wrócą mrozy i zamiecie ? Czy już może wiosna w świat wyruszyć ? Trzeba złą zimę dzisiaj wyrzucić. Marzanna to symbol zimy, Która całą przyrodę, ziemię, rzeki i drzewa skuwa lodem… Ludzie tęskniąc do ciepła, chcąc się słońcem ci...

Marzec Parts of the body- części ciała  4,5 latkiears - uszyeyes - oczynose - nostummy - brzuszektoes - palce u nógfingers palce u rąkmouth - ustahair - włosybig - dużysmall - mały Commands:touch your nose - dotknij nosapoint to your ears wskaż na uszy pull yo...

FasolkiPotrzebne: słoiczek, woda, gaza, gumka recepturka,woreczek foliowy, taśma klejąca, kilka fasolekInstrukcja:Nalej do słoiczka wodę.Słoiczek nakryj gazą i przymocuj gazę do słoiczka za pomocą gumki recepturki.Na gazę połóż 3 fasolki.Postaw słoiczek na parapecie.Włóż 3 fasolki do foliowego worec...

KARTA PRACY NR 1

POKOLORUJ PORTRET PANI WIOSNY NAJŁADNIEJ JAK POTRAFISZ. POWODZENIA....

 BARWY WIOSNYWiosna w marcu się pojawiła,świat szary w barwny zmieniła.Zielony jest listek, zielona żaba,zielone pąki, zielona trawa.Zielone zrobiły się wszystkie drzewa,żółte jest słonko co nas ogrzewa.Czerwone maki i dziób bociana,różowe płatki są tulipana.Białe krokusy i przebiś...