KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: O nas

Pomysły do zabawy od wydawnictwa WSiP

Serdecznie zapraszamy Rodziców i Opiekunów do skorzystania z propozycji zabaw i aktywności dla dzieci.

Akcja Tęcza

30.03.2020
Akcja Tęcza

Akcja Tęcza

30.03.2020

Serdecznie zapraszamy Wszystkich do udziału w akcji, która jednoczy wszystkie dzieci na świecie!

Propozycja Międzynarodowego Projektu Czytelniczego

Zapraszamy do zabawy.Zróbcie wietrzenie szafy i zabawcie się razem w „Domowe przebieranie”. Kto mieszka w domowej szafie? Wy tylko o tym wiecie! Czerwonego Kapturka i Kopciuszka w swych szafach znajdziecie! Kot w butach też tam mieszka, Baba Jaga i Królewna Śnieżka!

Propozycja Międzynarodowego Projektu Czytelniczego

W ramach projektu zapraszamy dzieci i rodziców do wykonania zakładki książkowej.

Propozycja Międzynarodowego Projektu Czytelniczego.

W ramach projektu zapraszamy do przyłączenia się do akcji "Światowego dnia świadomości autyzmu" w dniu 2 kwietnia 2020r. W tym dniu ubieramy się na niebiesko.

Międzynarodowy Projekt Czytelniczy

Drodzy Rodzice i Dzieci!Zachęcamy do zdalnego realizowania zadań w ramach Międzynarodowego Projektu Czytelniczego "Magiczna Moc Bajek".Wasze aktywności prosimy o wrzucanie na grupowe e- maile.Miłej zabawyPozdrawiająNauczycielki PM 3...

KONKURSY

02.01.2020
KONKURSY

KONKURSY

02.01.2020

Filip i Dawid wspólnie z rodzicami wykonali prace na powiatowy konkurs. Nie tylko zrobili interesujące prace plastyczne ale także napisali wiersze o tematyce ekologicznej. ich trud i zaangażowanie został doceniony. Gratulujemy!!!...