KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Teatr Kultureska zaprasza do słuchania bajek.

Chcielibyśmy się podzielić z Państwem zabawną serią oryginalnych bajek do słuchania: "Osiołek Olek na tropie talentów"!Co dwa dni na kanale Teatru Kultureska na Youtube będzie pojawiać się nowe opowiadanie o losach wesołego Osiołka!

Bajki można posłuchać można tutaj:https://www.youtube.com/watch?v=IKMq2TaTKOM&list=PLDUov5lYz2TmpN3qDY66A_DdJntdXnsIf

 

W serii ukażą się kolejne audiobooki:

"Osioł kucharzem"

"Osioł odkrywcą"

"Osioł aktorem"

"Osioł detektywem"

"Osioł mężem"

"Osioł koszykarzem"

"Osioł prawnikiem"

"Osioł matematykiem"

"Osioł historykiem"

"Osioł tancerzem"

"Osioł kelnerem, a może malarzem?"

autor: Natalia Przybylska

czyta: Krzysztof Przybylski

Zapraszamy do udostępniania linku dzieciom i ich rodzicom!

 

Linki do kolejnych bajek pojawiać się będą na Facebooku Teatru Kultureska:https://www.facebook.com/kultureska/

 

Aby dostawać informację o kolejnych bajkach na kanale Teatru Kultureska subskrybuj nasz kanał: https://www.youtube.com/channel/UCk1QTM3Yayi2Tbl4y42LjBQ/videos?sub_confirmation=1